Min första post i Svenska. Och, just nu, varför inte?

Första, min svenska är inte så bra och jag vet att. Jag vet att eftersom svenska är inte min förstaspråk. Jag hoppas det är okej och om du är svensk och läser denna post nu, du kan förstår att jag endaste öva min svenska. Om du vill hjälpa mig med, din hjälp kan blir trevlig för att lara mig svenska. =]

Jag vet inte vad jag skulle att skriver om. Ljus? Musik? Ljud?

Skulle vi talar om vad jag läste? Kirunasvenskarna. Jag visste inte om dem innan och vi lärde oss inte om det i skola. Vi lärde oss inte om mycet utanför. För att vara rättvis, vi lärde inte mycket om utomlands.

Jag tänka att jag förstår inte allt att det var med dem men jag förstår att de lämnade för Sovjetunionen. Jag kan förstår värfor: De trodde att de kunde har en bättre liv. Jag tänka att det var inte rätt men jag kan förtår den varför.

Jag kan inte söver mer än fem timmer, nyligen. Jag söver inte i går kväll och kaffe är min vän just nu. Det är en mycket lång historia och ska tar mer tid att skriver än jag har just nu. Jag hoppas att jag kan hålla mig vaken til 2000. Vi kommer att se, ja?

Jag vet inte vad mer jag skulle skriver om. Jag är mycket trött. Jag är ledsen.

Så… Denna är min första post i svenska. Jag hoppas att skriver (och söver) mer senare.